Pensiunea Sfantul Nicolae

ALUNIS

Sejurul dumneavoastra la Pensiunea Sf Nicolae, incepe odata cu sosirea in localitatea rurala  Alunis, o zona  de deal, cu un relief interesant, cu verde de cetină de brad si paduri de aluni, cu incredibil de albastru de cer şi cu liniştea de mult visată.

Aici noi am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde să fii răsfăţat şi unde ospitalitatea, buna dispoziţie şi mâncarea proaspătă sunt secretul vacanţelor şi ieşirilor tale la munte, lasand in urma, orice grija, orice zgomot, orice problema!

Odata ajunsi pe taramul unui tinut de poveste, dedicat exclusiv celor 7 camere ale pensiunii noastre– cu o gradina inflorita atent ingrijita; o curte generoasa special conceputa pentru familiile cu copii, ce se bucura de un loc de joaca perfect pentru rasfatul lor;  restaurant pensiune cu mancare proaspata, meniul  fiind conceput sa te rasfete cu preparate gatite din bucataria traditionala, autentica, dupa retetele bunicii; Bucatele sunt  alese, de buna calitate- eco si sunt oferite in majoritate din gospodăria proprie sau din sat; … Si multe alte locuri si surprize care va iti vor ramane in suflet !

Mai exact, la noi te vei bucura de o vacanta departe de griji, un loc unde iti doresti ca telefonul mobil sa fie inlocuit cu o sedere relaxanta, respirand un aer puternic ozonat, fiind la numai cativa pasi distanta de padurea magnifica unde te vei bucura de clipe minunate petrecute cu tihna in sanul naturii.

Rezervarile de weekend se pot face pentru minim 2 nopti.

Va asteptam cu drag si pe dumneavoastra la Pensiunea Sf Nicolae.

Foto Interior

Foto Exterior

Ce va oferim

 

  • Constructie noua, special deschisa pentru agroturism;
  • Telefon/ fax, tv, cablu;
  • Internet wi-fi;
  • Living cu semineu;
  • Bucatarie, bar;
  • 6 dormitoare cu baie proprie;
  • Terasa, foisor si gratar- barbeque.

Toate acestea n-ar insemna nimic fara echipa noastra, gata in orice moment al zilei sa faca sederea celor care ne calca pragul cu adevarat speciala. Scopul nostru este ca fiecare oaspete sa ramana cu o amintire frumoasa si sa se intoarca cu drag in acest loc relaxant, dedicat confortului.

Cum îți poți începe o zi de răsfăț la pensiune? Cu o cafea aburinda, facuta la ibric, savurată pe terasa plina de flori sau in gradina de un verde strălucitor, de unde bunica de odinioară privea depărtările. Ingăduie-ți un răgaz de la tumultul cotidian și lasă-te ademenit de povestile ei…

In zile cu soare, cand vrei sa te cufunzi in liniste si povesti de demult, ia-ti o carte si adaposteste-te in foisorul din curtea pensiunii. Alaturi de un ceai delicios , dupa amiaza iti va fi un rasfat doar pentru tine !