CONTACT

Traseul pe care vi-l recomandam pentru a ajunge la pensiunea noastra este:

Bucuresti- Ploiesti- Paulesti- Gageni- Plopeni- Plopeni Sat- Malaesti- Cotofenesti- la Varbilau,faceti la stanga-la Livadea,faceti la stanga- directia Alunis.
Odata intrati in Alunis, se traverseaza 3 poduri si imediat la al 3-lea stanga, este Pensiunea Sf Nicolae Alunis (langa Primaria comunei).

Pensiunea Sfantul Nicolae

Comuna Alunis, Sat Alunis, nr 1002A

0040244/ 510121

Mihaela Stanciu

SC MIKA travel & tour SRL

Sediul central: Ploiesti, Str Basarabilor nr 11, Bl K2, Parter

CUI 29775358

Reg.Com: J29/244/2012

 

Deschiderea si inaugurarea traseului turistic de importanta nationala, au fost realizate si la Pensiunea Sf Nicolae, un program care se bucura de un success de o importanta turistica si promovare, extraordinara.

Pe “Drumul Fructelor”, turistul intra in lumea comunitatii satesti, participa la sarbatorile si obiceiurile locului, intra in atelierele mestesugarilor, unde invata cateva din arta acestora, colinda dealurile si livezile. Frumusetea patrimoniului natural, istoric si architectural se imbina armonios. Cazarile in pensiunile agroturistice si popasurile pentru degustari cu produse cu soecific autohton, participarea la actiuni specific locului- culesul fructelor, prepararea dulceturilor de casa pe foc de lemene, prepararea tuicii si a palicai, culegerea plantelor de leac, sunt cartea de vizita a locurilor la o aventura in miezul naturii.

Rezervari

VACANȚA CU FARMEC, LA UN CLICK DISTANȚĂ

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.

Daca nu eşti de acord să ne trimiţi datele, ne poţi contacta la numărul de telefon: +40740.021.651.

Pensiunea Sfantul Nicolae